0
LED Straatlampen Er is 1 product.

LED Straatverlichting

LED straatverlichting is al jaren een realiteit en is zonder twijfel een slim alternatief voor conventionele verlichting vanwege zijn besparingen, hoge efficiëntie, perfecte lichtverdeling en betere kleurweergave. En het is dat LED-technologie een lange levensduur biedt, tussen 4-5 keer meer dan conventionele lampen, wat zi...

LED Straatverlichting

LED straatverlichting is al jaren een realiteit en is zonder twijfel een slim alternatief voor conventionele verlichting vanwege zijn besparingen, hoge efficiëntie, perfecte lichtverdeling en betere kleurweergave. En het is dat LED-technologie een lange levensduur biedt, tussen 4-5 keer meer dan conventionele lampen, wat zich vertaalt in minder onderhoudskosten, naast een veel lager energieverbruik in vergelijking met oude technologieën, waarvan het gebruik verouderd raakt.

Bij Beneled.nl hebben we een breed scala aan hoogwaardige en hoogwaardige LED straatverlichting en straatverlichtingsproducten die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. De LED straatverlichtingslampen van onze online verlichtingswinkel bieden talloze functies, waaronder een hoge weerstand tegen externe agenten. Ontdek ze!

Voordelen van LED-straatverlichting

Door dit soort straatverlichting te gebruiken, zijn de voordelen die we verkrijgen vergelijkbaar met die welke LED-technologie biedt in de meeste algemene verlichtingstoepassingen. Ze benadrukken de economische voordelen die voortvloeien uit de energiebesparingen die ze bieden in vergelijking met andere technologieën, zoals metaalhalogeniden of natriumdamplampen (hier hebben we een vergelijking van de verschillende technologieën voor openbare verlichting, en die liggen tussen 40% en 60% qua duurzaamheid is aanzienlijk langer, tot 50.000 uur, zonder onderhoud.

Uit milieuoogpunt vervuilen LED-straatlantaarns veel minder. Ze dragen bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, lichtvervuiling en bevatten geen gevaarlijke elementen voor het milieu zoals kwik.

Ten slotte verhogen we door het niveau van straatverlichting te verbeteren het niveau van comfort en veiligheid op de openbare weg. Bovendien zenden LED's geen UV- of IR-straling uit en geven ze zeer weinig warmte af, waardoor ze insecten in kleinere hoeveelheden aantrekken.

lampen equivalenties

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item