0
LED Breedstralers Er zijn 8 producten

LED Breedstralers

LED Breedstralers voor buiten worden gebruikt voor het verlichten van alle soorten buitentoepassingen vanwege hun hoge bescherming tegen externe agentia. Deze LED breedstraler kunnen ook binnenshuis worden gebruikt als krachtige lampen in industriële gebouwen, werkgebieden ... Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uit...

LED Breedstralers

LED Breedstralers voor buiten worden gebruikt voor het verlichten van alle soorten buitentoepassingen vanwege hun hoge bescherming tegen externe agentia. Deze LED breedstraler kunnen ook binnenshuis worden gebruikt als krachtige lampen in industriële gebouwen, werkgebieden ... Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht en verlaagt de temperatuur tot 90% van conventioneel metaalhalogenide. Bovendien zijn LED Breedstralers energiezuinig, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem.

Op Beneled.nl bieden we u een breed scala aan LED Breedstralers IP65 buiten, waar u kunt kiezen tussen verschillende modellen en ontwerpen. Betreed de ledwereld via onze online verlichtingswinkel.

Hoe kies je je LED Breedstralers?

Het eerste element om te overwegen bij het kiezen van een buitenprojector is het te verlichten oppervlak. U kiest het vermogen van uw projector op basis van het te verlichten gebied. Houd er rekening mee dat het nutteloos is om te veel kracht te gebruiken, je zou een helder gen op het terras hebben.

Buiten LED breedstralers hebben momenteel vermogens van 10w tot meer dan 200w. Een kleine 10w-projector is interessant om een ​​korte ingang te verlichten om te zien waar je je voeten neerzet. Maar als u een groot gebied zoals een gazon of een terras hebt, is het raadzaam om modellen van meer dan 20w te gebruiken. Merk op dat een buiten breedstralers 30 u een equivalent van een lamp van 200 W geeft. Het volstaat bijvoorbeeld om een ​​terras van 25m² te verlichten.

Nadat u het benodigde vermogen van uw projector hebt bepaald, wordt de gekozen verlichtingstoon overwogen. Met LED technologie heeft u de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan uw behoeften. U kunt dus het warme wit verlaten voor een minder agressief licht voor de ogen, of koud wit dat een licht biedt dat dicht bij daglicht staat. Hier is wat technische informatie over lichttonen:

Warm wit 3000 Kelvin
Helder wit 4000 Kelvin
Daglicht 5000 Kelvin

Wat voor soort breedstralers kan ik vinden?

U kunt ook veelkleurige breedstralers vinden waar u de toon van het licht kunt kiezen. Als u een boom in blauw wilt verlichten, selecteert u eenvoudig de kleur op een afstandsbediening.

U hebt de kracht en toon van uw verlichting gedefinieerd, nu is het noodzakelijk om te weten of u een automatisering in de verlichting hiervan wilt. U hebt de keuze tussen een projector met bewegingsmelder. of een projector met geïntegreerde domotica.

Als onderdeel van een eenvoudige bewegingsdetector wordt de breedstraler automatisch ingeschakeld en heeft deze mogelijk enkele instellingen voor synchronisatie en lichtgevoeligheid.

Als onderdeel van een domotica-breedstraler bent u het die de verlichting moduleert met uw smartphone. Je kunt de ontstekingen programmeren zoals je wilt. Huisautomatisering biedt u ook de mogelijkheid om uw huis te bedienen, bijvoorbeeld met camera buiten breedstralers.

Het esthetische aspect is om de breedstraler niet te verwaarlozen, het is essentieel om een ​​goede integratie voor de breedstraler te hebben. Merken biedt nu schone designprojectoren. U kunt ons artikel in Steinel-projectoren lezen voor meer informatie.

Het merk van uw breedstraler is een belangrijk criterium voor een duurzaam en kwaliteitsproduct. Je hebt weinig kwalitatief merk in de led-markt. Veel producten komen uit Chinese fabrieken zonder veel onderzoek en ontwikkeling. Dit leidt direct tot kwaliteitsverlies in de LED zelf, omdat elektronica niet altijd standaard is en vooral een relatieve dichtheid. Als u gevoeliger bent voor kwaliteit dan voor een onverslaanbare prijs, kijk dan eens naar Osram Endura LED Breedstralers.

lampen vervangt

Meer
Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items