0
LED High Bays Er zijn 4 producten

LED High Bays

LED High Bays zijn ideale producten voor grote oppervlakken en hoge ruimtes, zoals industriële gebouwen, magazijnen, werkplaatsen, fabrieken of parkeerplaatsen, naast vele anderen, en zijn ook zeer gevraagd voor industriële decoratie. Het is een type armaturen die zijn aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwal...

LED High Bays

LED High Bays zijn ideale producten voor grote oppervlakken en hoge ruimtes, zoals industriële gebouwen, magazijnen, werkplaatsen, fabrieken of parkeerplaatsen, naast vele anderen, en zijn ook zeer gevraagd voor industriële decoratie. Het is een type armaturen die zijn aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwaliteitslicht vereisen met een hoog prestatiepotentieel.

In de online winkel van Beneled.nl hebben we een uitgebreid assortiment zeer efficiënte LED High Bays met de nieuwste technologische ontwikkelingen en een langere levensduur. Ze zijn gemaakt van resistente materialen en bieden voldoende bescherming voor externe agentia die hun goede werking kunnen verstoren.

We zijn ervan overtuigd dat onze producten een oplossing bieden voor al uw industriële verlichtingsbehoeften. Ontdek het nu!

Veel klanten sturen ons hun twijfels over welke armatuur het meest geschikt is voor uw bedrijf, welke kracht u nodig heeft, op welke hoogte u ze moet plaatsen ... Bij Beneled zullen we proberen enkele van uw twijfels op te lossen en u te informeren over de verschillende decoratieve en lichte toepassingen die LED-highs ons bieden baaien.

Voordat u de wereld van led high bays betreedt, moet u zich ervan bewust zijn dat er voor alles geen eenduidig ​​antwoord is. De verlichting die we nodig hebben voor onze ruimte is onderworpen aan de voorschriften, aan het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, van de hoogte van het plafond in het gebied dat u wilt verlichten ... Maar het zal niet alleen afhangen van de ruimte, maar ook van de kenmerken van het product zelf . Als u hierover vragen hebt, moet u contact opnemen met een professional.

Toch zullen we u wat informatie geven waarvan wij denken dat het erg nuttig voor u zal zijn om de armatuur en het vermogen te kiezen dat bij u past.

LED High Bays 100w

Als u meer lumen nodig hebt, kunt u led high bays 100W installeren. Dit type lamp wordt aanbevolen voor een hoogte van 6 tot 7 meter. Het heeft 10.000 lumen, een opening van 90º en een IP20.

LED High Bays 150W en 200W

Als de plaats een hoogte tussen 7 en 9 meter heeft, raden we de 150W led-kap aan die 13.000 lumen heeft met een opening van 90º.

Als de hoogte van de te verlichten ruimte groter is dan 9 meter, raden we de 200W highbay led aan. In dit geval zijn de lumens 21000 en wordt de opening op 90 ° gehouden. De bescherming is ook IP20.

ALGEMENE KENMERKEN VAN LED High Bays.

Ze worden gekenmerkt door hun hoge kracht en helderheid. Bovendien hebben ze een aluminium basis van 3 mm om de gegenereerde warmte goed af te voeren. Ze hebben hoge prestaties (100 lm / w), zijn bestand tegen spanningspieken tot 700 volt en hebben IP44-bescherming.

Het is dimbaar van 25% tot 100%, op deze manier kunt u de gewenste hoeveelheid uitgestraald licht kiezen en deze aanpassen aan de tijd van de dag en aan elke ruimte. De werking van het bord is met een geïntegreerde schakeling van hoge kwaliteit.

High Bay-leds worden meestal gebruikt voor grote ruimtes, zoals magazijnen, industriële gebouwen, werkplaatsen, parkeerplaatsen ... Echter, en zoals we hebben gezien, kan het ook decoratieve doeleinden hebben.

We hopen dat deze informatie nuttig is geweest!

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items