0
LED Downlights Er zijn 10 producten

LED Downlights

LED downlights zijn een in het algemeen verzonken armatuur, hoewel het ook een oppervlak kan zijn dat de lichtstroom rechtstreeks naar het te verlichten oppervlak stuurt. De lamp is gewikkeld in een reflector uit één stuk. Deze categorie producten heeft een zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele ...

LED Downlights

LED downlights zijn een in het algemeen verzonken armatuur, hoewel het ook een oppervlak kan zijn dat de lichtstroom rechtstreeks naar het te verlichten oppervlak stuurt. De lamp is gewikkeld in een reflector uit één stuk. Deze categorie producten heeft een zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele gebied. Het is een type binnenarmaturen die naast LED-technologie tal van functies bieden.

Op Beneled.nl hebben we twee zeer verschillende soorten LED downlights. Aan de ene kant vinden we de oppervlaktepanelen, die eenvoudig te installeren zijn, omdat ze geen opening nodig hebben om ze op het oppervlak te plaatsen dat ons interesseert. Aan de andere kant zijn de verzonken platen, die, zoals hun naam al aangeeft, een opening in het oppervlak nodig hebben om erin te worden ingebed.

Ontdek LED downlights in onze online verlichtingswinkel tegen de beste prijs. Reken op de energiebesparing in uw elektriciteitsrekening en aanzienlijk hogere prestaties dan een traditionele downlight-armatuur.

Welke mogelijkheden hebben we voor LED downlights?

De led downlights dienen om alle soorten kamers in ons huis te verlichten, zoals badkamers, gangen, keukens, ingangen, portieken en zijn ook ideaal in kantoren, kantoren, bars, hotels en andere bedrijven of bedrijven. Door hun ontwerpen passen ze zich aan alle soorten decoraties aan en bieden ze minimalistische, schone en weinig opgeladen omgevingen.

Er zijn verschillende maten, vormen en vermogens, ze zijn eenvoudig te installeren, te onderhouden en schoon te maken. Ze kunnen op alle soorten plafonds of muren worden gemonteerd. We kunnen kiezen tussen inbouwdownlights, schijnwerpers of oppervlaktdownlights, zoals kooien. Bovendien is het de moeite waard om de extra dunne of slanke LED downlights te vermelden die ongetwijfeld een revolutie hebben teweeggebracht in het ontwerp van deze prachtige producten. Aan de andere kant zijn downlights met bewegingssensoren interessanter om energiebesparingen te optimaliseren.

Waar moeten we rekening mee houden bij de installatie?

Momenteel vinden we in de markt led downlights vierkante, ronde of rechthoekige downlights en frames in verschillende tinten zoals wit, zwart of nikkel. U moet uw distributie goed plannen om er het maximale uit te halen. Het wordt aanbevolen om ze uit de buurt van de muren te installeren, voor maximaal gebruik, uitgelijnd en van elkaar gescheiden door meter en een halve afstand, afhankelijk van hun vermogen. Als we deze tips in aanmerking nemen als we een gang willen verlichten, zouden ze zich in het midden bevinden. Als dit bredere ruimtes zijn, zoals woonkamers, is het ideaal om ze in parallelle lijnen te plaatsen.

Met de led downlights kunnen we persoonlijkheid naar de verschillende kamers van ons huis, kantoor of bedrijf afdrukken, meer intieme ruimtes creëren, om te lezen of te rusten, en meer verlichte ruimtes voor werk, koken, eten, enz. Dit alles kunnen we bereiken omdat het licht is is instelbaar en we kunnen de kleurtemperatuur kiezen die het beste bij onze behoeften past. Zoals we bij andere gelegenheden hebben gezegd, kunnen we met het licht spelen en kiezen tussen warm, natuurlijk of koud licht.

lampen equivalenties

Meer
Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items